Morotsscones
Hej!
Idag kommer ni få receptet på mina fantastiskta morotsscones, perfekta till en mysig söndagsbrunch eller varför inte en helt vanlig onsdag!
Dessa går bra att frysa ner, eller förvara i en tätt sluten påsen, för att sedan ljumma på i micron för att återuppleva den där nybakat känslan!
Ingredienser;
4 dl grahamsmjöl
2 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
En nypa salt
80 g smör
3 dl fil/mjölk/havredryck
3 rivna Morötter
En näve russin
How to;
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Smula sedan ned smöret i blandningen, tillsätt sedan morötterna, russin och vätskan.
Gör sedan små runda bröd och lägg på en plåt med bakplåtspapper, grädda mitt i ugnen på 250 grader i ca 15 min!
Servera med mycket smör, ost och marmelad om du har hemma.




/L.